Italiensferien går til Gardasøen

GardasøenVil du gerne på kør-selv-ferie sydpå, så overvej at tage til Gardasøen i Italien. Det er et dejligt område med et mildt klima – og så ligger det i en fornuftig afstand til Danmark.

Der er godt 1500 km til Gardasøen, så i princippet kan det køres på én dag – specielt hvis I er to, som kan skiftes til at køre. Vil I have en mere behagelig tur, så kan det dog godt betale sig at tage en overnatning undervejs i Tyskland. For det er en meget lang tur – specielt hvis der er børn med i bilen.

Gider I ikke det med en lang tur ned igennem Tyskland, så er Gardasøen stadig en mulighed. Der ligger flere større byer i nærheden som Verona og Milano. Dem kan I så flyve til – og derfra leje en bil, der kan køre jer det sidste stykke til Gardasøen.

For selvom I godt kan klare jer uden en bil, så er det rart at have, når I skal rundt i området – og det skal I, for der er så meget at opleve og kigge på.

Overnatning

Når det gælder overnatning, er der flere muligheder. Er I i egen bil, så er det oplagte valg en campingplads. I kan enten have eget telt eller campingvogn med. Eller I kan leje en hytte eller et mobilhome. Og campingpladserne ved Gardasøen er af meget høj standard med pools, butikker, restauranter osv.

En anden mulighed er at bo på hotel eller i en ferielejlighed. Det er alt andet lidt mere luksus – men I den sidste ende kommer det an på, hvilken ferieform I er til.