Fordele og ulemper ved charterferie

FerieSelvom det stadig er koldt og der ligger sne udenfor, så er det ved at være tid til at kigge efter et rejsebureau, som kan tilbyde dig en rigtig god sommerferie.

Netop med sommerferien er der flere forskellige muligheder – alt efter hvor meget, som du rent faktisk gider selv. Vil du bare sætte dig op i et fly, hvor alt er klaret for dig? Eller vil du hellere være mere fri og uafhængig?

Ønsker du at foretage så lidt som muligt selv, så er en charterrejse det oplagte valg. Her er det hele klaret for dig. Det eneste, som du selv skal klare, det er at vælge hotel – og så ellers møde op i lufthavnen.

Fra det øjeblik, hvor du sætter dig ind i flyet, bliver der taget hånd om dig. Du bliver modtaget i lufthavnen af en guide, som giver dig et busnummer – og den bus kører dig til dit hotel.

På ferien kan du så vælge at slappe af ved poolen eller stranden hele tiden. Eller du kan tage med på nogle af de udflugter, der også er klaret for dig. Skal det være rigtig nemt, så bestiller du all inclusive, hvor alt er betalt på forhånd.

Og når du skal hjem igen, så kommer der også en bus, der kører dig til lufthavnen. Nemmere bliver det ikke.

Der er dog ét minus ved den form for ferie. Du har ikke så meget medbestemmelse selv. Alt er planlagt på forhånd, og du kan ikke rigtig variere fra planen.

Så er det den form for ferie, som du ønsker, så skal du hellere tage en kør selv ferie. Men det er en helt anden snak.