En billig storbyferie i Prag

Vælger du en storbyferie i Prag, så vælger du samtidig også en storbyferie, der ikke koster så meget som mange andre steder.

Flybilletterne er godt nok ikke helt så billige som f.eks. til London, men til gengæld er leveomkostningerne i Prag noget lavere. Det betyder, at du kan finde et billigt hotelværelse i byen – selv i centrum. Og samtidig kan du f.eks. spise og shoppe noget billigere end mange andre steder.

Og heldigvis kommer den lave pris ikke på bekostning af oplevelserne. For Prag er en by, der er mindst lige så spændende som de fleste andre storbyer i Europa.

Seværdigheder i Prag

Prag er fyldt med seværdigheder. Så hvis du tager på storbyferie til byen i en forlænget weekend, kan du være sikker på, at du får travlt, hvis du skal nå at se det hele.

Helt grundlæggende er Prag delt op i to dele med en flod imellem sig. Over floden løber den berømte Karlsbro, der er et flot stykke arkitektur i sig selv. Men også selve livet på broen, hvor der er fyldt med sælgere, kunstnere og gøglere, er en oplevelse værd.

På den ene side af floden er borghøjen, hvor Prag oprindeligt blev grundlagt. Her ligger også Kafkas hus, hvor han boede i nogle måneder.

Og på den anden side af floden ligger så den gamle bydel, hvor der er en række smukke huse og ikke mindst det astronomiske ur, der opfører et helt lille show hver time.

På denne side af floden er også det nye Prag, hvor der bl.a. er en række shoppingcentre.