Flyv direkte til Dubai

DubaiVidste du, at du kan tage et direkte fly til Dubai? Hvis du gør det, så kan du komme til Dubai på godt seks timer.

Det er kun godt en time mere, end det f.eks. tager til Egypten eller Gran Canaria – og langt hurtigere end til den populære vinterdestination Thailand.

Og der er ingen tvivl om, at der er langt flere spændende oplevelser i Dubai end f.eks. i Egypten eller på De Canariske Øer. For udover at være et perfekt badested, så er Dubai også storbyferie – med alt hvad der hører til at seværdigheder, shopping og god mad.

Du kan f.eks. besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa eller Dubai Mall, der med sine 1200 butikker er verdens største shoppingcenter.

Billigere flybilletter

Vil du gerne lidt billigere til Dubai, så kan du vælge i stedet at flyve via en anden, europæisk destination.

Der er stor konkurrence på flybilletterne til Dubai, da det på mange måder er et knudepunkt for mange rejser til Mellemøsten. Og med stor konkurrence er der også billigere billetter.

Naturligvis tager det så også lidt længere tid, men besparelsen kan være det hele værd.

Så spørgsmålet er, om det skal være hurtigt eller billigt? Nogle gange kan du dog være heldig, at du kan opnå begge dele – nemlig billige billetter fra København. Specielt Emirates er ofte meget billige i deres kampagnetilbud, da de gerne vil ind på det europæiske marked.

Så det er ikke engang sikkert, at du behøver at flyve via et andet, europæisk land, hvis du gerne vil billigst muligt til Dubai.